Lav selv smykker - tag på Smykkekursus i smykkefremstilling

Lav selv smykker - Kursus med link til alle vores smykkekurser

Lav selv smykker - Smykkekursus i Smykkefremstilling: Du kommer på smykkekursus i smykkefremstilling i det som du ser på billedet- det vil sige, at du ved præcis hvad det er du skal lære og får lov til at tage med med hjem, når du har lært at lave smykket. Er der afbilledet flere eksempler - er det det ene eksempel du får med hjem;  SÅ START NU med Lav selv smykker; Lær smykkefremstilling eller nye teknikker på et smykkekursus

 

Tag på smykkekursus i Lav selv smykker

Smykkekurser i januar:    HER

Smykkekurser i februar:    HER

Smykkekurser i marts: HER

Smykkekurser i april: HER 

Smykkekurser i maj: HER

Smykkekurser i juni: HER

Smykkekurser i juli:    HER

Smykkekurser august:    HER

Smykkekurser i september:    HER

Smykkekurser i oktober:    HER

Smykkekurser i november:    HER

Smykkekurser i december:    HER

 

 

Course-idea-Ring-wire-wrap

 

 

 

 

WorkShop Ringe med Wire - Se her hvornår du kan komme på kursus i at lave dine egne finger ringe med wire wrap. Lav dine egne ringe med eget design -let,nemt og personlig. Pris 125,00 excl. materialer.

Gå til: workshop-Ringe

 

Du kan komme på kursus i mange forskellige katergorier -siden her opdateres dagligt:

-->

cykelslange

Begrænset antal pladser på WORKSHOP - cykelslanger lørdag i april og maj - lær at lave armbånd eller halskæder og få vejledning undervejs. Gå til din lokale cykelforretning og få nogle af deres kasserede racercykel slanger eller alm. cykelslanger og tag det med - Du kan også købe cykel-slange af Beadsndrops.

Gå til: workshop

kursus

Begrænset antal pladser på ØRERINGE-kursus - for begyndere - Se hvornår vi har et smykkekursus for dig - lær at lave øreringe med fine snoninger, som du også kan bruge til at lave vedhæng til din halskæde.

Gå til: Kursus-øreringe

kursus

Begrænset antal pladser på ARMBÅND-kursus - Lær at lave armbånd. Se hvornår vi har et smykke kursus for dig i at lære at lave forskellige armbånd - lær at lave læder armbånd med små perler.

Gå til: Kursus-Armbånd

kursus

Begrænset antal pladser på KNYTTE ARMBÅND-kursus - Lær at lave armbånd. Se hvornår vi har et smykke kursus for dig i at lære at lave forskellige armbånd - Vi knytter armbånd.

Gå til: Kursus-Armbånd

10000Idea

Mor & barn kursus har vi løbende året rundt - Vi tager udgangspunkt i deltagernes alder samt viden og tilpasser undervisningen.

Gå til: Mor og barn kursus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Technique
                  


Gå til: WORKSHOP, cykel- slange: LØRDAG 7. juni - 13.15-14.15 excl. mat. DKK 125,00