Smykkefremstilling af smykker. Mere end 1001 perle plus smykke tilbehør til en verden af smykker

Perler til smykkefremstilling og perler til smykker finder du her, når du elsker Lav Selv Smykker og gerne vil skabe dit eget smykkedesign af Gør det selv smykker. Du kan her lave hjemmelavede smykker, som nemt kan måle sig med de perle smykker af perle armbånd og perle øreringe, du finder i butikkerne.

Din on-line perle butik i København & Frederiksberg til hobby perler af smykkefremstilling, hvis du vil se og føle på perler til smykkefremstilling eller se guld smykkematerialer til guld smykker eller sølv smykke dele til sølv smykker. Ønsker du at købe on-line smykkematerialer sendes de ofte indenfor 24 timer efter ordre.

Trends af perler fra din perle butik i København til Hobby for Smykkefremstilling - BeadsNdrops

Smykkedele til smykkefremstilling af f.eks. perle øreringe kan være med sorte smykke dele som Gunmetal også kaldet oxyderet smykkematerialer samt antik sølv og antik forsølvet, som er meget oppe i smykkemoden.

Forsølvet smykkematerialer til smykkefremstilling er ægte sølv på Kirugisk stål eller messing samt er allergi fri.

Sølv smykkematerialer til smykkefremstilling er 925 sølv,  hvilket betyder sterling sølv.

Forgyldte smykkematerialer til smykkefremstilling er ægte 14 karat guld på Kirugisk stål eller messing og er allergi fri.

Forgyldt 22 cts smykkematerialer til smykkefremstilling er ægte 18 og 22 karat guld på 925 sølv - sterling sølv.

Guld fyldt smykkematerialer er ægte 14 karat hvor den indre kerne er af stål.

Smykkematerialer af halvædelsten og plastikperler som akrylperler er billige perler til børn og voksne - og tidens trend i smykkemoden taler og store smykker i meget klarer farver. Her er Akrylperler og Resin perler gode smykkematerialer, da de ikke vejer så meget.

Ferskvandsperler er populærerer smykkematerialer til at lave perlehalskæder i Chanel stil, hvor du lægger dem flere gang rundt om halsen eller du bruger keramikperler eller fimo perler sammen med glasperler, hvor du tager et stykke tyndt smykke læder binder en knude sætte en perle på og dernæst binder en knude igen.

Smykkefremstilling af læderarmbånd til herre og damer er meget oppe i tiden, hvor du kan bruge randsyet eller knat syet læder og hænge armbånd vedhæng på eller lave det simpelt med en magnetlås.

 

 

 

 

 

 

AF farver har vi valgt top 10 farver på perler som vil gå godt med dit tøj.:      Fashion
    

Se mode farverne til din armbånd, øreringe & halskæder.

Gå til: Perler i 2011 mode-farver >Perler

MODEFARVE 2009/2010 - vinter

http://www.fashiontrendsetter.com/content/fashion